TITANSPORT OG KILLINGMO & TØNSBERG UNDER SAMME PARAPLY!

I mars 2018 ble Killingmo & Tønsberg kjøpt opp av Møller Invest AS, som også er eier av Titansport AS. 
Under ser dere litt historikk fra begge selskaper!

Killingmo & Tønsberg AS ble etablert som trevarefabrikk i 1946. Det har vært en jevn utvikling på disse årene og i dag omfatter våre aktiviteter: Trebearbeiding – Mekanisk: Stål og aluminium – Lakkering: Stål og tre – Søm og Stopping – Tegning/konstruksjon – Montering og service – Konsulentarbeid og rådgivning. Fra januar 2016 er vi og forhandler/leverandør for tribuneløsninger. Vi er pr idag 18 ansatte som betjener idrettssektoren med varer. Vi har utstyrt de aller fleste gymsaler og idrettshaller i Norge, ialt ca. 3.500 stk. Produksjon, markedsføring og salg foregår fra vår fabrikk i Aurskog og i fra Titansport i Drammen. Vi har et meget bredt spekter på utstyr på lager, og dekker behovet for idrettssektoren på skoler og idrettshaller, samt de fleste idretter med trenings- og konkurranseutstyr.
I tillegg produserer vi:
– Garderobeutstyr, ribbevegger, turn og basket utstyr.
– Heisevegger.
– Sceneløsninger.
– Fotballmål og håndballmål.

SONY DSC

Titansport AS er Norges ledende produsent av ballfangernett og skillevegger. Vi har produsert og montert heisevegger i alle varianter siden 1975. Vi har alltid stort fokus på sikkerhet og service. Over 700 idrettshaller i Norge har vegger levert fra Titansport.

Vår kunnskap og erfaring er din trygghet.

Totalleverandør for gymsaler, idrettshaller og sportsbygg over hele Norge. Vi leverer alt fra baller, apparater og utstyr av høy kvalitet, til større installasjoner som ballfangernett, ballbinger og heisevegger. Vi har både store og små kunder, offentlige og private, samt idrettslag og foreninger. Befaring, prosjektering, montering og service. 

Adresse

Titansport:
Nedre Eikervei 37A, 3045 Drammen

Killingmo & Tønsberg
Blakervegen 1233, 1930 Aurskog

Åpningstider

08.00 – 16.00

Mandag – Fredag

Kontakt oss

Stian Møller – Daglig Leder
+47 909 78 032

stian@titansport.no

© All rights reserved

Lukk meny