Titansport og Killingmo & Tønsberg under samme paraply!

I mars 2018 ble Killingmo & Tønsberg kjøpt opp av Møller Invest AS, som også er eier av Titansport AS. 
Under ser dere litt historikk fra begge selskaper!

Titansport har siden 1975 utviklet og produsert heisbare skillevegger til idrettshaller og industrilokaler. Fra de enkleste heisevegger til markedets mest avanserte lydvegger med akustikkdemping. I september 2016 overtok Stian Møller og Møller Invest AS samtlige aksjer i Titansport AS.

I tillegg til å utvikle og produsere heisevegger produserer vi også “TitanNett”. Dette er markedets ledende ballfangernett til utendørs bruk. Med mer enn 25 års erfaring fra dette produktet har vi utviklet et ballfangernett med høy kvalitet, og er Norges ledende på dette feltet. 

Titansport har også levert idrettsutstyr til gymsaler og idrettshaller samt utendørsanlegg siden midten av 1980 tallet. I tillegg til dette utfører vi års kontroller og service på en rekke haller og gymsaler i hele Norge. Med mer enn 500 haller og gymsaler fra Svalbard i nord til Mandal i sør kan vi si at vi er landsdekkende. 

Med eget mekanisk verksted har vi mulighet til å tilby våre kunder det som kreves av ekstra service. Raskt trygt og sikkert. “Vi beveger mennesker” er vår visjon. Dette gjelder både fysisk bevegelse og opplevelser fra tribunen. 

– Heisevegger av alle varianter.
– Ballfangernett “TitanNett”.
– Ballbinger med ny moderne design og meget støydempende.
– Basket utstyr for både tak- og veggmontering.
– Garderobeutstyr, ribbevegger og turn utstyr.
– Fotballmål, håndballmål, bandymål og andre sportsmål.
– Tribuneløsninger.
– Alt av løst utstyr som fotballer, håndballer, kjegler, markeringsvester, erteposer, og mye mer som trengs til gymsaler og idrettshaller i hele Norge. 

ballfangernett01
ballfangernett05
SONY DSC

Killingmo & Tønsberg AS ble etablert som trevarefabrikk i 1946 hvor det ble produsert møbler til skolebruk, noe som var et stort behov i etterkrigstiden. I 1958 startet produksjonen av idrettsutstyr, og dette har siden den gang vært hovedfokuset til selskapet. Med mer enn 4000 gymsaler og idrettshaller på samvittigheten siden 1958 kan vi trygt si at Killingmo & Tønsberg har vært, og er den ledende leverandøren av idrettsutstyr til gymsaler og idrettshaller i Norge. 

Med 5500kvm produksjonslokaler og kontorer på Aurskog, har vi full kontroll på egne produkter, og kan raskt tilpasse oss de behov våre kunder har. Vi er nøye med utvelgelsen av råvarer, og vi produserer etter de strengeste kvalitetsnormer. Våre produkter skal leve lenge, tåle mye og håndtere røff bruk hver dag fra skolebruk til idrettssammenheng på absolutt toppnivå.  

Noen av våres hovedprodukter er:
– Ribbevegger.
– Turn utstyr.
– Basket utstyr for både tak- og veggmontering.
– Garderobeutstyr.
– Sceneløsninger.
– Fotballmål, håndballmål, bandymål og andre sportsmål.
– Tribuneløsninger.
– Alt av løst utstyr som fotballer, håndballer, kjegler, markeringsvester, erteposer, og mye mer som trengs til gymsaler og idrettshaller i hele Norge. 

Vårt mekaniske verksted og treforedlings verksted kan utføre det meste innen trebearbeiding, mekanisk, stål og aluminium. Lakkering av stål og tre, inkludert pulverlakkering samt søm og stopping. 

Vi har egen prosjektavdeling hvor vi utfører prosjektering i detaljert utførelse fra tegning til ferdig montert produkt fra vår montasjeavdeling. I tillegg utfører vi konsulent og rådgivningsarbeid ovenfor arkitekter, byggherrer og entreprenører. 

Vi er pr i dag totalt 25 ansatte i selskapene som betjener idrettssektoren med varer og tjenester. Vi har utstyrt de aller fleste gymsaler og idrettshaller i Norge siden 1958, noe vi har tenkt til å fortsette med de neste 60 årene også.  

 

Lukk meny